Het klimaat in de Rozenlaan

Op 11 maart 2017

Onze bestuursleden bezochten vandaag, 11 maart 2017, de Rozenlaan in het kader van het klimaat in uw straat initiatief van N-VA Beringen.

Tijdens vele aangename gesprekken peilden we naar het leven in de Rozenlaan. Een laan die bevolkt wordt door ouderen, nieuwe jonge gezinnen en nieuwe Belgen.

De gemiddelde cijfers op 10 waren voor de inrichting en het uitzicht van de straat 8 en half, de veiligheid werd op 7 gequoteerd en de sociale cohesie in de straat kreeg een score van 6,8.

Veel gehoorde opmerking bij de jonge gezinnen is het ontbreken van een speelpleintje.  Algemeen vind men dat het centrum van Beringen niet aantrekkelijk is. Te weinig winkels en verkeersonveilig door het bochtige parcours!

De aangename inrichting van de straat werd als heel positief ervaren buiten een paar hardrijders die zich soms laten opmerken.

N-VA Beringen houdt de vinger aan de pols en houdt alle opmerkingen in het achterhoofd. Wij hopen dan ook binnenkort uw visie op de stad, de deelgemeente of de straat te mogen vernemen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is