Armand Caubergs

Voor een gezond beleid in een gezonde gemeente.

Voor diegenen die men nog niet kennen, stel ik me graag even voor. Ik ben Armand Caubergs, 64 jaar en getrouwd met Rosette Bosmans. Samen hebben we drie kinderen en één kleinzoon.

Na een actieve loopbaan van 42 jaar als zelfstandig tuinaannemer en tuinarchitect ben ik nu op pensioen. Hierdoor kan ik me vrijmaken om me terug te verdiepen in het reilen en zeilen van onze gemeente. Essentieel voor mij is dat de waarden en normen die we van thuis uit hebben meegekregen in de praktijk worden omgezet bij het besturen van onze stad.

Een gemeente besturen zoals een goede huisvader/huismoeder is voor mij geen holle leuze, maar een doel om na te streven. Het is van het grootste belang dat uw (en onze) centen op een correcte manier besteed worden. Uitgaven dienen weldoordacht te gebeuren!

Daarnaast is het één van mijn prioriteiten om te zorgen voor een gezonde, leefbare en groene omgeving. Dit is me met de paplepel ingegeven.

Tot slot moet er aandacht zijn voor mobiliteit. We moeten, zowel als voetganger, als fietser en als automobilist, ons vlot en veilig doorheen de gemeente kunnen bewegen.  Daarom wil ik me inzetten voor een veilig, een open en leefbaar Beringen.