Esmeralda Meyen

Met jouw steun gaan we er voor!

Ik ben Esmeralda Meyen en ik ben geboren en getogen in Beringen. Ik ben gehuwd met Ludo Claes. Mijn kinderen Elke en Jeroen zijn reeds een tijdje het huis uitgevlogen. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij: ik maak graag tijd om samen met hen dingen te doen. Ook vind je me twee keer per week terug op de dansvloer om een nieuw salsafiguur in te studeren.

Bij Toerisme Beringen ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van be-MINE en de evenementen zoals Paal op Stelten, Koersel Kerst... De verdere ontwikkeling van het toerisme is belangrijk om Beringen te profileren als één van de belangrijkste trekpleisters van Limburg, zonder hierbij de meerwaarde voor de eigen inwoners en de ondernemers uit het oog te verliezen.

Om ervoor te zorgen dat Beringen een aangename stad is om te vertoeven, dient ook zwerfvuil aangepakt te worden. Sensibilisering van de vervuilers speelt daarbij een belangrijke rol!

Tot slot wil ik me als oma van mijn twee kleinkinderen Sam en Roos ook inzetten voor een veilige stad, waarin zij kunnen opgroeien. Zowel veiligheid in het verkeer als algemeen in het dagelijkse leven staan daarom hoog op mijn prioriteitenlijst.