25 jarige editie Paal op Stelten wordt een topper!

Op 1 augustus 2022

Paal op Stelten gaat voor een feest zoals vanouds op 5, 6 en 7 augustus 2022. Voor deze vijfentwintigste editie programmeert de organisatie een sterke line-up met o.a. Natalia, Camille en Metejoor op zondagmiddag. Het zaterdagprogramma wordt vernieuwd en krijgt kleppers zoals Willy Sommers en Helmut Lotti op de affiche. 

Sterke affiche 

Vrijdag 5 augustus is het zover, dan wordt dag 1 van het driedaagse festival Paal op Stelten afgetrapt weet Schepen van evenementen Werner Janssen: “Dit jaar gaan we weer een samenwerking aan met Paal26 en zal er op het terrein van de brasserie vooral rock klinken met bands zoals Sloper, Mother Mercury. Outback en Bleach. Op zaterdag 6 augustus hebben de dreunende beats van weleer plaatsgemaakt voor een mix van Nederlandstalige en meezingbare covers, gebracht door ijzersterke artiesten zoals Frimout, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Helmut Lotti ‘goes rock ’n roll’ en Level Six. Op zondag 7 augustus passeert de crème de la crème van de Belgische popscene de revue. Toppers als Metejoor, Camille, De Bende, Natalia en 2Fabiola. Met daarna nog een DJ-act van Pat Krimson, gaat de festivalweide helemaal uit de bol!” 

25 jaar Paal op Stelten wordt gevierd met VIP-actie! 

Paal op Stelten mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen. “Het is bijna een uitzondering geworden in het festivallandschap dat festivals het nog zo lang uitzingen. We kunnen dit feestelijk gegeven dus niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom verloten we VIP-tickets aan de mensen die online een ticket aankopen. Ook mensen die al een ticket aangekocht hebben komen natuurlijk nog in aanmerking. Zo gaan we 25 orders uitloten die omgezet worden in VIP-tickets voor de desbetreffende dag,” vertelt een trotse schepen. 

De actie loopt nog tot en met woensdag 3 augustus. Winnaars worden per mail op hoogte gebracht. 

Tickets en info 

Vrijdag: gratis 

Voorverkoop 

Zaterdag: 20 euro  
Zondag: 25 euro  
Combi: 35 euro  

De voorverkoop sluit vrijdag 5 augustus om 20 uur. Na het sluiten van de voorverkoop kost een ticket voor zaterdag 23 euro, voor zondag 28 euro en voor twee dagen betaal je dan 40 euro. Op tijd kopen is dus de boodschap!  

Tickets koop je op www.paalopstelten.be of bij de voorverkooppunten: 

Spar Paal, Sint-Janstraat 7 
Vatana Paal, Industrieweg 15 

Amerikaanse Stock Paal, Paalsesteenweg 284 
Il Mondo, Heldenlaan 23 
Toerisme Beringen, Koolmijnlaan 203 

Locatie 

Vrijdag: Paalsesteenweg 240, 3583 Beringen 

Zaterdag en zondag: Schaffensesteenweg 39, 3583 Beringen 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is