Beleef een spetterend eindejaar in Beringen!

Op 28 november 2019

De eindejaarsdagen doorbrengen in Beringen. Goed gezien! Niets leuker dan fonkelende lichtjes en gezellige drukte in de winkelstraten. "Er valt in deze periode weer heel wat te beleven in onze stad." zegt schepen van lokale economie, middenstand, toerisme en evenementen Werner Janssen fier.

Op 13, 14 en 15 december organiseren de handelaars Beringen Gloeit met laatavondopening van de winkels, een heuse winterparty, kerstreceptie en uiteraard de kerstman op de markt die de kinderen graag ontvangt met wat lekkers.

Dankzij de jaarlijkse eindejaarsactie maak je bovendien kans op mooie prijzen. Winkel lokaal en ontvang tombolalotjes bij de deelnemende handelszaken. Ook dit jaar zorgt be-MINE on-ICE voor onuitputtelijk schaatsplezier voor het hele gezin. Het voorplein wordt 3 weken lang omgetoverd tot een gezellig winterparadijs met een overdekte ijspiste van 300 m2 . In de verwarmde winterbar genieten de bezoekers van een hapje en een drankje. Vergeet ook niet om de Warmathon vast te leggen op 23 december!

Laat je op 21 en 22 december op Koersel Kerst onderdompelen in de kerstsfeer. Het kerstdorp krijgt, met enkele ouderwetse attracties een nostalgisch tintje aangemeten.

Om het feestgedruis af te ronden organiseren we vanaf nu elk jaar een nieuwjaarsdrink voor onze inwoners. Elk jaar in een andere deelkern. Eerste afspraak op zondag 26 januari in Koersel!

"Allen overal welkom en hou het veilig!" voegt de schepen nog toe.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is