Beringenaren, laat jullie stem horen!

Op 13 augustus 2016

De stad Beringen voert in de maand september een online bevraging uit bij haar inwoners. De stad is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel in aantal inwoners als op het vlak van infrastructuur en voorzieningen. Samen met een onafhankelijk onderzoeksbureau wil het stadsbestuur peilen naar de visie van de Beringenaars. Hoe ervaren zij hun stad? En de communicatie? De bevraging loopt nog tot 23 september.  

De laatste jaren heeft de meerderheid heel wat projecten uitgerold in de derde grootste stad van Limburg, met onder meer be-MINE boulevard, een nieuwe scholencampus en de Avonturenberg op de terril. Ook heel wat nieuwe bedrijven vonden hun weg naar Beringen, bijvoorbeeld op KMO-zone de Weven.  

De stad was en is nog steeds in volle groei, dus moet de communicatie mee groeien. De mening van de inwoners is voor hen erg belangrijk. Hoe zien zij Beringen? Welke verwachtingen hebben zij? Wat vinden ze van de communicatie? Hoe kunnen ze Beringen nog aantrekkelijker maken voor bezoekers, bewoners en bedrijven?

Hiervoor nam de stad onafhankelijk onderzoeksbureau Indiville en communicatiebureau RCA Group onder de arm. Een aantal willekeurig geselecteerde inwoners zal een brief in de bus krijgen, met een link naar de online bevraging. De link zal in de tweede week van september ook via de website en sociale media van de stad ter beschikking worden gesteld. Ook in de wachtruimte van het stadhuis zullen papieren versies liggen. Ze willen hierbij zoveel mogelijk inwoners uit heel Beringen betrekken. Daarom nodigen ze alle Beringenaars van harte uit om deze vragenlijst in te vullen. Iedereen die in Beringen woont en ouder is dan 16 jaar kan deelnemen. Zodra de link beschikbaar is zullen we deze ook delen.

De bevraging is volledig anoniem. Wie wil, kan wel zijn of haar e-mailadres invullen om kans te maken op één van de 20 waardebonnen van de dienst Toerisme.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is