Bibliotheek Beringen ondersteunt ook dit jaar leerkrachten secundair onderwijs

Op 30 augustus 2022

Met de start van het nieuwe schooljaar brengt de bibliotheek van Beringen ook haar aanbod naar leerkrachten van het secundair onderwijs opnieuw onder de aandacht. Via de brochure 'Infobrochure Bibliotheek Beringen en het secundair onderwijs' kunnen leerkrachten alles te weten komen over de mogelijkheden die de bibliotheek hen biedt in ondersteuning van hun opdracht. Via het Slim Netwerk geniet je bovendien meteen ook van de collectie van alle bibliotheken in het netwerk. 

“Aan het begin van het vorige schooljaar konden we trots ons vernieuwd bibliotheekgebouw voorstellen. Het afgelopen jaar hebben we daardoor de ervaring in de bib nog kunnen verbeteren dankzij de polyvalente ruimte. Ook de digitale mogelijkheden van onze bib werden sterk doorontwikkeld, met een digitale leeswijzer die zowel leerkrachten als leerlingen naar hun nieuwe favoriete boek kan leiden. Het fysieke aanbod werd uiteraard ook up-to-date gehouden,” aldus schepen voor Bibliotheek Jessie De Weyer. 

De infobrochure voor leerkrachten van het secundair onderwijs is te verkrijgen in de bibliotheek van Beringen. Ook online kan je alles te weten komen over de bib via de website beringen.bibliotheek.be. De rubriek 'Doelgroepen/Onderwijs' geeft daarbij een specifiek overzicht van de mogelijkheden voor scholen, zoals introducties in de bib en digitale lees- en leertools. 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is