Foto's met verlichte beren en bezoek van de kerstman in Beringen

Op 8 december 2021

Ook dit jaar vrolijken de verlichte beren de eindejaarsperiode in Beringen op. En ook dit jaar maakt elke creatieveling die ermee op de foto gaat, kans op leuke prijzen. “Onze vrolijke beren staan in het centrum van Beringen, Beringen-Mijn, Beverlo, Koersel en Paal,” vertelt schepen van Ondernemen Werner Janssen.
 
De inwoners die een foto of een filmpje met een van de beren posten op de sociale media met de hashtag #instaberingen, maken kans op een cadeaukorf van Toerisme Beringen ter waarde van 50 euro. Daarnaast wordt er ook 1 grote winnaar gekozen uit alle mensen die een foto of filmpje van zichzelf met alle 5 beren bezorgen aan ondernemen [at] beringen.be
 
“In totaal verloten we twee prijzen per deelgemeente en één hoofdprijs. De winnaars worden in januari persoonlijk op de hoogte gebracht. Grootse bijeenkomsten en festiviteiten moeten we ook dit jaar missen, maar met een aantal leuke acties proberen we onze inwoners alvast wat eindejaarsgezelligheid mee te geven,” voegt de schepen toe.
 
Op 11 december komt daarom ook de kerstman op bezoek. Hij passeert alvast langs elk van de vijf beren en heeft wat lekkers mee voor de kinderen. “Wil je weten waar hij om hoe laat te vinden is en wil je zelf ook langskomen? Schrijf je dan in via onze website!” besluit schepen Janssen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is