Het klimaat in de Molenaarstraat

Op 4 maart 2017

Onze bestuursleden bezochten vandaag, 4 maart 2017, de Molenaarstraat in het kader van het klimaat in uw straat initiatief van N-VA Beringen.

Tijdens vele aangename gesprekken peilden we naar het leven in de Molenaarstraat.

De gemiddelde cijfers op 10 waren voor de inrichting en het uitzicht van de straat 7, de veiligheid werd op 6,8 gequoteerd en de sociale cohesie in de straat kreeg een score van 6,6.

Veel gehoorde opmerking is het gebrek aan lokale winkelgelegenheid in Beverlo. Een gemis dat zowel jong als oud ervaart. Een buurtwinkel zou volgens een aantal bewoners ook kunnen leiden tot meer sociaal contact tussen de buren.

Daarrnaast werd ook het parkeren in de straat aangekaart. Gebrek aan private oprit/garage en het niet voorzien zijn van parkeervakken langs de straat, zorgt voor een slordige uitzicht. Ook de groenperkjes die werden aangelegd maken volgens de bewoners niet altijd een even nette indruk.

N-VA Beringen houdt de vinger aan de pols en houdt alle opmerkingen in het achterhoofd. Wij hopen dan ook binnenkort uw visie op de stad, de deelgemeente of de straat te mogen vernemen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is