Het klimaat in de Twaalf Meilaan

Op 6 mei 2017

Met de zon op het gezicht konden onze bestuursleden vandaag weer een heel aantal inwoners van de Twaalf Meilaan in Beverlo spreken.

De belangrijkste opmerkingen, die door alle inwoners wordt gedeeld, is de overdreven snelheid. De Twaalf Meilaan lijkt wel een autosnelweg waardoor bepaalde mensen zelfs hun oprit nog niet durven afrijden. De bocht in het midden van de straat maakt alles nog onooverzichtelijker. Veiligheid scoort dan ook maar 5,3/10.

Komt daarbij dat het verkeersbord 50 per uur onzichtbaar is door een overhangende boom. Op een andere plek ontneemt een grote haag alle zicht op de straat. Groenonderhoud en zwerfvuil zijn een aandachtspunt. Toch scoort de inrichting en het uitzicht van de straat gemiddeld 8/10.

De sociale contacten in de Twaalf Meilaan scoren 6,5/10. Er blijkt weinig contact tussen de buren. Dit wordt volgens een aantal inwoners veroorzaakt door het centrum van Beverlo dat doods is. Er is geen winkel en geen horeca. Ook voor de jeugd blijkt er weinig te doen in de buurt.

Een heel aantal werkpunten dus die onze bestuursleden meenemen naar de volgende fractievergadering.

Wij hopen ook snel uw bemerkingen, positief of negatief, te mogen horen wanneer we peilen naar het klimaat in uw straat!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is