In zomerse sferen genieten tijdens Beringen Beach op 17, 18 en 19 juni 2022

Op 14 juni 2022

Tijdens het weekend van 17, 18 en 19 juni kan je zomers genieten mét strandfeeling in het centrum van Beringen. Centrummanagement Beringen organiseert dan opnieuw Beringen Beach, een weekend vol animatie voor het hele gezin.  

“Onze markt in het centrum van Beringen zal ook dit jaar omgetoverd worden in een zomers thema. Er worden optredens voorzien, een kermis, kinderanimatie en lekker eten. Bovendien zijn de winkels het hele weekend open, ook op zondag,” aldus schepen voor Lokale Economie, Middenstand en Toerisme Werner Janssen. 

Op het podium staat op vrijdag Buscemi. Zaterdag is er de Loco Kids Disco en Boulvard Vinyl en op zondag kunnen aanwezigen de rit van de Baloise Belgium Tour in Beringen live op groot scherm volgen. 

“Het belooft vooral op zondag erg druk te worden in Beringen want ook de Baloise Belgium Tour rijdt dan een aantal keer voorbij het centrum. De wegen rondom de markt worden zondag dan ook afgesloten. Er wordt met aandrang gevraagd om voor 14u naar Beringen te komen en de instructies ter plaatsen goed op te volgen zodat alles veilig kan verlopen. Parkeren kan op de parking van KVK Beringen of voor de mensen vanuit Beverlo aan het kerkhof, maar er zal een parkeercirculatie aangeduid worden. Zelf met de fiets komen is nog beter,” voegt Janssen nog toe. 

Alle info over Beringen Beach is te vinden op: beringencentrum-events.be

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is