Nieuwe bestuursploeg geïnstalleerd

Op 7 februari 2019

Op 7 januari is de nieuwe gemeenteraad en OCMW-raad geïnstalleerd in Beringen. Ook de nieuwe schepenen legden daarbij hun eed af. N-VA vaardigt twee schepenen in de coalitie af: Werner Janssen (schepen van lokale economie, middenstand, toerisme en evenementen) en Jessie De Weyer (schepen van jeugd, wijkontwikkeling, participatiebeleid, recreatie en bib)

In de gemeenteraad, en dus ook de OCMW-raad, zetelen deze legislatuur opnieuw Guido Feyen en Siegfried Van Braband (als opvolger van Esmeralda Meyen). Daarnaast behaalden ook Betty Buijs en Wouter Vandermeeren een zetel. Vanaf 2021 zal N-VA ook de voorzitter van de gemeenteraad en OCMW-raad leveren.

In het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst werden Walter Willems en Jasper Vanhamel afgevaardigd. Zij zullen in dat Comité de individuele dossiers van maatschappelijke dienstverlening opvolgen.

Al onze vertegenwoordigers zijn klaar om deze boeiende uitdaging aan te gaan en willen daarbij uw stem laten spreken. Indien u dus suggesties heeft, aarzel dan ook niet om met onze afdeling contact op te nemen. U vindt onze contactgegevens op deze website.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is