Nieuwjaarsdrink in Beringen-centrum

Op 20 december 2022

Op 8 januari 2023 nodigt het stadsbestuur van Beringen alle inwoners uit voor een nieuwjaarsdrink. Wie van 14u tot 19u naar de Markt in Beringen-centrum afzakt kan genieten van muziek van Harmonie Beringen en Academy Jazzband. Er is straattheater en animatie. Ook de winkels zijn open tot 17.00 uur.  

Schepen van Evenementen Werner Janssen is alvast enthousiast: “We voorzien een gratis busshuttle met opstapplaatsen in alle deelgemeenten. Zo kan iedereen op een veilige en verantwoorde manier meevieren! Bovendien ontvangt elke inwoner van Beringen gratis drank- en eetbonnen om in diverse horecazaken in het centrum te besteden. Deze drank- en eetbonnen kan je, op vertoon van je EID–kaart, afhalen op Stadhuis.” 

Het stadsbestuur wil op die manier het nieuwe jaar feestelijk inzetten en tegelijk de lokale handelaars en horeca een hart onder de riem steken. 

Na twee ongewone coronajaren hoopt het bestuur alle stadsgenoten in ongedwongen sfeer weer samen te brengen. “De ontmoeting en het gezellig samenzijn van onze stadsgenoten staat dit jaar weer centraal,” besluit schepen Janssen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is