Nieuwjaarsdrink voor alle Beringenaren op 20 januari

Op 3 januari 2024

Het stadsbestuur van Beringen nodigt alle inwoners opnieuw uit voor de ondertussen traditionele nieuwjaarsdrink. Dit jaar gaat die door op zaterdag 20 januari vanaf 14.00 uur in het centrum van Paal. 

“Deze bestuursperiode hebben we er voor gekozen om het jaar telkens feestelijk in te zetten met een nieuwjaarsdrink voor onze inwoners,” zegt Werner Janssen, schepen voor Evenementen. “Dit jaar slaan we de handen in mekaar met de lokale horeca in Paal-centrum. Zij kunnen gebruik maken van materialen die de stad voorziet om een standje op te bouwen op de Heldenlaan. Zo kunnen alle bezoekers vlot bediend worden. Inwoners van Beringen ontvangen voor 8 euro eet-en drankbonnen op vertoon van hun E-ID,” licht de schepen verder toe. 

Voor de kerk van Paal wordt een podium opgebouwd met optredens van Aimee’s Big Band. Daarnaast is er tot 17.30 uur heel wat randanimatie met straattheater en een bezoek van Barrie de Beer. De eet-en drankstanden blijven geopend tot 19.30 uur. 

“Om de inwoners uit andere deelkernen in Paal te krijgen, zetten we zoals elk jaar een bus-shuttle in. Met de nieuwjaarsreceptie zetten we immers ook in op verbinding van alle Beringenaren,” aldus de schepen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is