PAAL OP STELTEN 2021 gaat door met de nodige veiligheidsmaatregelen

Op 27 juli 2021

Na de afgelasting van Pukkelpop komen er veel vragen over Paal op Stelten: gaat het door? Moet ik mij laten testen? Moet ik gevaccineerd zijn? ...
“Paal op Stelten gaat dit jaar wel degelijk door. Er zijn de nodige maatregelen getroffen zodat het evenement in alle veiligheid kan doorgaan”, meldt schepen van evenementen Werner Janssen. 

Het aantal bezoekers is beperkt tot 2.500 per avond. Aan de inkom wordt de koorts gemeten. Op het terrein worden 400 tafels geplaatst. Rond elke tafel mag je met maximum 8 personen gaan staan. Je betreedt het terrein met mondmasker. Van zodra je aan één van de tafels staat, mag het mondmasker af. Binnen een cirkel rond de tafel mag je je bewegen of dansen. Bij een toiletbezoek of wanneer je drank gaat afhalen, gaat het mondmasker weer aan. Bij de afhaling van drank worden de afstandsregels bewaard.
“Het is belangrijk dat alle opgelegde regels nageleefd worden. Met het voetbalterrein van Flandria Paal hebben we een groot terrein ter beschikking waardoor we een veilige opstelling kunnen waarborgen”, voegt Werner Janssen er nog aan toe.

Voor info en ticketverkoop : www.paalopstelten.be
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is