Peiling interesse leesclub

Op 3 februari 2021

Een praatje maken over een spraakmakend boek is vaak minstens even leuk als het lezen zelf. Veel lezers wisselen dan ook graag ervaringen uit via een leesclub of een online platform. De Beringse bibliotheek wil graag op die behoefte inspelen door een leesclub te organiseren.

“Zo’n club kan een ontspannende en tegelijk een leerrijke omgeving zijn, die ook nog eens samenhorigheid versterkt. Vooral dat laatste is in de huidige maatschappelijke context niet te onderschatten. Om niet te hard van stapel te lopen, peilen we eerst of er voldoende interesse voor is”, legt schepen van bibliotheek Jessie De Weyer uit.

Kan jij ook zo genieten van een goed boek en heb je nadien zin om erover van gedachten te wisselen? Laat dan snel van je horen! De bibliotheek vraagt concreet om een antwoord op één of beide van onderstaande vragen voor  1 maart te mailen naar bibliotheek [at] beringen.be met als onderwerp ‘leesclub’.

De vragen luiden als volgt: Zou je graag lid worden van een leesclub? En zou je omwille van de coronamaatregelen ook digitaal willen deelnemen aan een leesclub?

“Krijgen we voldoende respons, dan kan het snel gaan. We moeten voorlopig wel rekening houden met de coronaveiligheidsvoorschriften, vandaar de zeer specifieke vraag over digitale bijeenkomsten”, aldus schepen De Weyer.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is