Terug vlot door Beringen

Op 11 januari 2018

Aanschuiven op de Paalsesteenweg of de Koolmijnlaan? Dat klinkt uw wellicht bekend in de oren. Deze files zijn niet nieuw en hebben als gevolg dat er heel wat sluipverkeer over de parallelwegen rijdt. De N-VA fractie heeft deze problematiek dan ook meermaals aangekaart in de gemeenteraad maar telkens werden onze vragen om een plan uit te werken verworpen.

De fiets nemen is ook niet altijd een goed alternatief. Heel wat fietspaden liggen er immers zeer slecht bij. Elk voorstel om dit aan te pakken werd weggestemd. Elke dag wordt het nochtans duidelijker dat de mobiliteit in Beringen nood heeft aan een plan voor de toekomst.

N-VA wil daarom werken aan een algemeen mobiliteitsplan dat oplossingen heeft voor de fietspaden van vandaag en de files van morgen. Een plan dat ons wegennet voorbereidt op de toekomst.

De groei van onze stad alsook de ontwikkeingen op onder andere Be-Mine zullen onze mobiliteit alleen maar verder onder druk zetten. Als we wachten om de problemen aan te pakken als ze zich voordoen, dan komen we hopeloos te laat.

We moeten nu handelen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is