Veilig naar Beringen met de Pukkelpop nachtbus!

Op 29 juli 2022

Stad Beringen en provincie Limburg zetten ook dit jaar in op veilig vervoer vanaf Pukkelpop in Kiewit naar Beringen. Festivalgangers kunnen gratis gebruik maken van de nachtbus, op vertoon van hun Pukkelpop22-polsbandje.  

 

“De Lijn voorziet tijdens deze editie in twee nachtbussen met 30 haltes in alle deelgemeentes van Beringen. Uiteraard zijn we zeer blij dat provincie Limburg, de verschillende  gemeentes en De Lijn dit vervoer mogelijk maken. Zo kan iedereen na een geweldige festivaldag of -weekend ook weer veilig naar huis in Beringen,” aldus schepen van Jeugd Jessie De Weyer. 

 

Voor deelgemeentes Beringen, Beverlo en Koersel rijdt de nachtbus 52-58 op vrijdag en zaterdag uit om 2u30, op zondag vertrekt deze om 00u30 aan de festivalweide. 

 

Wanneer je naar Paal wil, kan je nachtbus 91 nemen. Deze vertrekt ook op vrijdag en zaterdag om 2u30 en op zondag om 00u30. 

 

Wil je ook met het openbaar vervoer naar Pukkelpop reizen? Dan kan je vanaf het station in Hasselt gratis en onbeperkt de festivalshuttle nemen. Deze stopt op de verscheidene campings en op het festivalterrein. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is dit tussen 10u en 6u, op zondag van 10u tot 4u30 en maandag kan je de shuttle gebruiken van 8u30 tot 15u. 

 

“Naast veilig is het openbaar vervoer ook een duurzame manier om naar het festival te reizen. Met de trein vanuit Beringen kan je in Hasselt makkelijk overstappen op de shuttle en vermijd je ook de verkeersproblemen aan het festivalterrein,” voegt schepen De Weyer nog toe. 

Meer info over alle vervoersopties rond Pukkelpop via www.delijn.be/evenementen 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is