Vliegensvlug naar de bib in Beringen voor de zomerse leesacties!

Op 16 juni 2022

Deze zomer is de bibliotheek van Beringen opnieuw je topbestemming voor uren leesplezier. Je kan er ook terecht voor leuke acties en wedstrijden. Wie weet win je wel één van de mooie prijzen!
 
Zo kan je van 1 juli tot en met 31 augustus op zoek gaan naar de schat van Vlieg. Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen samen met ouders, grootouders, familie of vriendjes op speurtocht rond het thema “Ruik jij wat ik ruik?!”.. Elke deelnemer krijgt een beloning. Voor een extra kans op een waardevolle prijs kan je surfen naar https://beringen.bibliotheek.be/uit-agenda

De Schat van Vlieg is een initiatief van Publiq. Je kan in Beringen deelnemen via de bibliotheek, maar ook via Natuurpunt Beringen aan de Watersnip in Koersel.
 
Met de zomeractie “Bestemming: bib!” kunnen lezers tussen 3 en 18 jaar deelnemen aan een heuse leestrip. Voor elk gelezen boek krijg je een stempel in je reispaspoort. Heb je vier stempels verzameld, dan mag je deze komen inleveren in ruil voor een leuk gadget. Deelnemers maken ook kans op een hangmat wanneer ze het paspoort met vier stempels voor 3 september inleveren in de bib.
 
Tot slot kan je ook een E-reader Vivlio Touch Lux 5 winnen wanneer je voor 31 augustus je ultieme vakantiefoto mét spannend zomerboek bezorgt via bibliotheek [at] beringen.be. De winnaars worden in de loop van september bekendgemaakt.
 
“Naast een uitgebreid leesaanbod, zorgt onze bibliotheek ook elke zomer voor leuke activiteiten. De leuke wedstrijden deze zomer maken er opnieuw een uitstekende vakantiebestemming van. Samen met de bib ben je klaar voor een mooie leeszomer,” aldus schepen voor bibliotheek Jessie De Weyer.
 
Meer informatie over alle wedstrijden en acties in de bibliotheek kan je terugvinden op beringen.bibliotheek.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is