Nieuwe uitbater fietscafé gezocht

Op 6 januari 2021

Het fietscafé aan de Paalse Plas is sinds het najaar gesloten. Door het faillissement van de vorige uitbater moet het stadsbestuur van Beringen op zoek naar een nieuwe uitbater.

De gemeenteraad keurde de nieuwe voorwaarden voor de uitbating in december vorig jaar goed. Ondertussen heeft ook het schepencollege het concrete tijdspad voor de aanstelling van de nieuwe concessionaris bepaald en kan de zoektocht naar de nieuwe zelfstandige uitbater beginnen.

Op het domein Paalse Plas zijn er slechts twee permanente horeca-uitbatingen toegestaan, enerzijds binnen het golfterrein van Millenniumgolf en anderzijds het fietscafé van de stad Beringen op het recreatie-eiland. Wie dus de concessieovereenkomst met de stad wil aangaan en zo aan een nieuw avontuur wil beginnen, ziet nu een mooie kans.

Geïnteresseerden kunnen zich op de website van stad Beringen informeren over de concrete voorwaarden. Je kandidaat stellen kan nog tot 15 februari.

“Een aantal geïnteresseerden heeft zich reeds gemeld. We hebben er alle vertrouwen in dat het geliefde fietscafé in het voorjaar 2021 zal heropenen, als de coronamaatregelen het toelaten uiteraard!” laat schepen van recreatie Jessie De Weyer weten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is