Vriendelijkste handelaren in Beringen verkozen

Op 29 maart 2024

Vriendelijkheid is een troef voor elke handelaar en daarom organiseerde Handelsgids.be ook dit jaar de verkiezing van "de vriendelijkste handelaar in Beringen".

Elke handelaar in Beringen kon gratis deelnemen. Zij kregen van klanten een score op 10 en ook de collega-handelaars konden hun stem uitbrengen. Handelaars die minimum 30 stemmen haalden en de hoogste scores behaalden, werden gekozen als vriendelijkste handelaar van de stad.

Er waren dit jaar 14 laureaten : Bike Center Beringen, Carrefour Market, Chocosjiek, Dagbladhandel bij Arlette, Dranken Vertessen, Garage Eddy Gijbels, Garage Gaethofs, Golden City, MozaVer, Schoonheidsinstituut en parfumerie An, Spar Beringen, The Beautybar by Jelle, Tuinhout Vanbilsen en Wintershoeve Ijs, daaruit kwam The Beautybar by Jelle uiteindelijk als hoofdwinnaar uit de bus met een score van 9.87/10.

Naast de algemene laureaten waren er ook twee sector awards te overhandigen. The Beautybar by Jelle won zo de prijs voor het Vriendelijkste Schoonheidssalon van Vlaanderen en de Spar in Beringen-Mijn werd verkozen tot Vriendelijkste Supermarkt.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is