Bibliotheek Beringen start jeugdboekenmaand met Hieperdebieb VIP-dag!

Op 22 februari 2023

Maart is traditioneel jeugdboekenmaand. Dit jaar staat deze maand in het teken van geluk. Om de start van de jeugdboekenmaand te vieren, keert ook de  Hieperdebieb VIP-dag voor de jeugd terug in de Beringse bibliotheek. Daarnaast kan je er de hele maand genieten van de tentoonstelling “Kriebelende lieveheersbeestjes”.
 

Wat maakt je gelukkig, daar gaat het om tijdens jeugdboekenmaand. Vrienden, hobby’s, passies,… alle onderwerpen komen aan bod. 
 

Om de maand goed te beginnen, organiseert de bibliotheek van Beringen op 1 maart voor de vijfde keer de Hieperdebieb VIP-dag. Het belooft opnieuw een knotsgekke dag vol toffe activiteiten te worden.
 

“Er is voor elk wat wils,”aldus schepen voor bibliotheek en jeugd Jessie De Weyer. “We ontvangen Kim van der Goten met haar Wonder Kinderyoga en Theater Muto, gespecialiseerd in theater, podium- en circuskunsten. Kinderen kunnen zich ook laten schminken of een gek kapsel laten aanmeten. Persoonlijk zorg ik voor een glittertattoo voor iedereen die dat wil.”
 

Hieperdebieb VIP gaat door op 1 maart van 13u30 tot 16u30. Toegang is gratis maar er dient wel ingeschreven te worden via bibliotheek [at] beringen.be , 011/45.08.10 of aan de infobalie in de bib.
 

Van 6 maart tot 25 maart kan je ook in de bib terecht voor de tentoonstelling “Kriebelende lieveheersbeestjes”. De kunstwerken in het teken van de gestipte lieveheersbeestjes zijn afkomstig van de Beringse kleuterklassen en leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar. 

“Lieveheersbeestjes worden gezien als teken van geluk en voorspoed. Wanneer je er een ziet, mag je een wens doen. Mijn wens is alvast om in de jeugdboekenmaand weer heel wat jonge bezoekers in onze bibliotheek te mogen ontvangen,” sluit schepen Jessie De Weyer af.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is