Heel wat vernieuwingen bij heropening Koersels Kapelleke

Op 27 maart 2024

Op zaterdag 30 maart werd de speeltuin van het Koersels Kapelleke heropend voor het nieuwe seizoen. Na het feestelijk doorknippen van het lint door onze schepen voor jeugd en recreatie Jessie De Weyer was er opnieuw heel wat speelvreugde bij de aanwezige kinderen.

Die konden meteen kennismaken met een aantal vernieuwingen in de speeltuin. Zo werd de minigolf volledig gerenoveerd en het populaire springkussen volledig vernieuwd. Ook de banken en picknicktafels op het terrein kregen een opfrisbeurt.

Tijdens de opening was er heel wat extra animatie voorzien. Zo konden de kinderen zich laten grimeren of een gek kapsel laten aanmeten. Ook de speelmobiel en mascotte Barrie waren aanwezig. Het werd dan ook een heus kinderfeest!

Wie iets lekkers wil drinken of snoepen, kan dat dit jaar opnieuw in de Hippo Zomerbar gelegen onder de uitkijktoren. De speeltuin (m.u.v. de minigolf en trickpin) is gratis toegankelijk en in de paasvakantie elke dag geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur. Meer info over het recreatieoord ‘t Fonteintje vind je op de website van Visit Beringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is