Wouter Vandermeeren

Gemeenteraadslid & voorzitter N-VA Beringen

Een frisse wind door onze deelkernen met ondersteuning voor lokale verenigingen, projecten, handelszaken en horeca!

Ik ben 29 jaar oud waarvan bijna 12 jaar samen met mijn verloofde Nadia Van Sweevelt. Na mijn studie moderne geschiedenis aan de KU Leuven heb ik een aantal jaar gewerkt als leerkracht, onder meer bij Spectrumcollege Beringen. Momenteel werk ik bij Belfius als financieel adviseur.

Als muzikant en voorzitter van Harmonieorkest Neanias Beverlo weet ik dat je veel kan bereiken door verantwoordelijkheid te nemen, de handen uit de mouwen te steken en samen te werken. Ik zet me graag volop in voor projecten en evenementen in Beverlo. Zo organiseren we jaarlijks de Halfoogstfeesten in Beverlo, samen met Cyclobalclub 'Het Zwarte Goud' en vzw Toerisme, en geven we ondersteuning aan projecten van onder meer de Academie.

Met mijn 29 jaar ben ik de jongste voorzitter in de geschiedenis van N-VA Beringen. Samen met een diverse, ijzersterke ploeg kijk ik uit naar verandering in Beringen, waar ik in het bijzonder een frisse wind door onze deelkernen wil laten waaien.

In het bijzonder ben ik ervan overtuigd dat met de nodige ondersteuning voor lokale verenigingen, projecten, handelszaken en horeca we er samen voor kunnen zorgen dat ook Beverlo herleeft.